JellyPages.com

Tuesday, August 26, 2014

new life .

alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi kerana masih lagi bernyawa di atas muka bumi ini .
fuh fuh fuh . rasa mcm dh lama gile xberblog mcm zaman remaja dulu . hihi . almaklum la . terlalu bz dgn hal rumahtangga . setiap kali nk berblog mesti dh xde idea. mesti xtau apa nak diceritakan . sbb dah terlalu banyak cerita nak di ceritakan sampai idea dalam kepala ni bergaduh2 nak keluar .
kali ni . aku cuba akan cerita step by step tentang hal yang aku lalui selama kehidupan aku tanpa berblog . tiada apa yang aku mampu diceritakan , ckupla aku memberitahu yang aku sehatsehat sahaja .
nahhh . aku cuba belanja selfie sikit untuk menghilangkan kerinduan korang . heee

eh . kenapa ada stroller baby sebelah tu
eh eh eh
nanti akan daku ceritakan pada kalian .
sabar !
:}


No comments:

nak jadi comel? sila click. ;p