JellyPages.com

Tuesday, March 22, 2011

evening SATURDAY.

 selama tinggal di uma baru, sian pool.kami xjenguk2 dye pun!
sekadar lalu je. nk mandi je xde masa. hehehe.
kalau uma lama,kira hampir setiap malam kami akn beristirehat di pool.kdg2 smpy tertido pn ada.
;p
org kata amat tenang dan damai if kte rehat or nak tenang kan otak.
besh taooo.cuba la tryyy!










bersertakan dgn gamba. peaceeeeeeeeeeeeee..
@_@




myhousemate merangkul oficemate syma with her new scndal.
:)
(*cnfim lpas neh dye dtg kt meja aku duk cubit2 aku*)





maaf.trpksa sensored utk mengelakkan simata keranjang usha lebeylebey.
hihi



ops! my be saya pun ada juin skali. thnxx krna sempt meluang kan masa bersama artis.
auwwwwww



<3 u forever...


ehem2 symaasli.ttau nk cakap ape tauuuuuuuu..
hati2 mydear..
:)



maaf. saya mmg xpnh diet. tgu proses utk gemok kembali.
tyme to MAKANNNNNNNNNNNN!



lepas tu kan,aftr mandi, tiba2 ternampk kucen monggel duk gelek2 badan dye kt lantai.
damnn! comel gile babaiiii!!!!!
kalau duk umah teres ni mmg aku suda curik!



tada...
dye ckp, lg best dr tilam uma aku..





hehe. ini kucen betina.so,dye mmg suke kt wanita mcm i jee. 




comel kan. geramnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

6 comments:

Syed Hilmi Syed Yahya said...

bulu kucing 2 cantik...

miss lysaemilia said...

mmg lawa abisss!

network said...

awak memang best la sayang!!!!memang best!

miss lysaemilia said...

haha. i noe laa. lala

afrohead said...

teringin nak mandi sekali dengan sayang.. auww

miss lysaemilia said...

xpayah nk beria abg nas. haha

nak jadi comel? sila click. ;p