JellyPages.com

Saturday, January 29, 2011

ye. kdg2 saya mmg seorg yg terlampau mengikut perasaan sehngga saya xbole control perasaan saya neh. saya kuat melenting,saya kuat mrah,saya kuat sentap,saya kuat menanges,saya kuat mengamuk.. sume bnde2 negatif sume ttg diri saya. saya xsehebat awk semua. bole control perasaan kalian. but not me. dunnoe y.. nk ubah? kejap je saya akan berubah. tp,saya mula kan balik.mmg kdg2 sorg pun xkan faham dgn perasaan saya especially kwn2 saya sndrik pun xkn faham.mereka akan lebey nmpak pd kegembiraan kte dr kesedihan kte. yg btol2 akan faham saya, MAK saya sndrik. bile dye nampak kte emo, pasti dye akn tegur. lepas 2 saya akan dgr ceramah free dr dye. hihi..

sampai saya terpkir,saya xperlu mengasihi diri org laen.saya perlu kasihi diri saya dlu. xperlu saya syg siapa2 dlm hidup neh. saya menyesal sebb penah syg org smpai memakan diri sndrik. saya rasa terlampau serabut dgn bnde2 cmneh. saya dah cuba utk menjadi yg terbaek dr yg baek. tpi,misi saya gagal. saya msh xdihargai. saya mash tdk dipedulikan. tp,saya xkesah semua tuh. sebab suatu ari nnty DIA akan bg org yg btol2 ikhlas dgn kte kan? ye. saya tnggu. im waiting! buat ms skrang ni saya rasa saya tidak perlu utk menjadi seorg yg setia. im sorry. sebab semua neh saya rs tidak berbaloi. dlm perhubungan,biarlah ade keikhlasan. bukan keterpaksaan. mesti ada kejujuran. bukan penipuan. kdg2 berasa malu sgt dgn diri sndrik. kenapa la byk sgt saya berkorban utk dri org lain. saya bergaduh sana sini. sehingga saya mempunyai byk musuh berbanding kwn. saya nk cite sedey saya? x.. saya xsedey pun. tpi saya dpt satu pengalman utk lebey berjaga2 selepas ini.dn xperlu utk mempercayai sesiapa. kan lysa kan? ;p

orang yg xknl kte,mmg akn judge kte bukan2. acely, xde la akan kluar perkataan mcm neh DONT JUDGE THE BOOK BY ITS COVER. :)
yg pentg HATI KITE HANYA KITE YG TAHU. sekian terima kaseh ..


malam2 tiba2 rs nk mengarut plak.maybe terlampau sedey.
hihihi

No comments:

nak jadi comel? sila click. ;p