JellyPages.com

Monday, January 24, 2011

ish. mmg SAMPAH la kao neh.

haih. nk ikutkan malas la nk tlis pasal org kt blog neh. wt runsing pale aku n wt runsing pale korg je nk baca kan kan? korg yg tgk neh tntu2 dh serabut.. apetah lg aku yg mengalami nya..

ak malas nk jd cm kao la. duk cite buruk psl org sana sini. mencanang cite yg xbtol. menggangu idup org.. its bulshit la. tmbah2 plak kalau entry aku neh ko hari2 duk view. hari2 reporter kao nk gtao kao ape yg ak tlis. whts ur prob girls? ape lg yg ko xpuas aty neh?? apesal nk usha blog ak je tiaptiap ari? korg xbosan ke? pdhal blog aku neh penuh dgn kesah2 CINTA aku je. huahuahuahua. e2 pun korg nk baca ke? kalau aku la kan.. mmg la aku akan baca if blogger2 aku tlis cite ttg cinta. but, aku xkan amek port pun. plg kuat pun ak akn merasa kagum! okay wht? ryte?

entry aku neh pun utk semua org. selgi aku xletak nama, gambar, & sewaktu dgnnye la, xpyah duk sebok terasa sana sini. kalau ko mmg xde masalah ng aku, knape nk terasa? ade aku mention nama kao? buat kata kao la,ak neh kan rmai musuh. so,nape ko nk jd sebahagian dr musuh2 aku? ini BLOG aku. suke ati aku la nk tlis pasal ape pun. aku gado ng org ke. aku bunuh org ke. ikut suke aku. ko xyah nk sebok2 sgt hal org. aku pun xpenh amek tao hal kao. silap2 nnty aku pun xingt kao neh sape. pelik btol. nk terasa lebey2. ko xmalu ke beb?

reporter kao pun satu,makin pelik aku. nk sebok jugak hal aku. haih. apebnde la korg neh. keje elok2 la wehh. cari duett btol2! bg hidup tuh berjaya! bukannye berjaya kan hidup dgn amek tao hal org! come on la. umur makin meningkat. xkan perngai nk mcm budak2 lg.. xkan nk buat perangai cm org kampung. xde keje..singgah umah org sana sini. bawk gosip2 xbtol. *sory.xsume org cmneh rytE?segolongan sja. :) * kalau ko rs mmg xde masalah ng aku,xpayah view blog aku.xpayah baca2 ape aku tlis. plg senang,xyah amek tao dh ape aku buat.. neh x, aku keje kat london pun ko nk amek tao.. haihh. *skang dh jd pensyrah dkt univerct oxford* hahahahahaa

okay. satu lg, aku bukan kurg kash syg okay. ko neh,mg slh information la beb. wa ade dua ayah dua mak. ko ade? ko xde kan? e2 ko saket aty dgn aku agaknye. senng cite,ko suh makbapak ko kawen laen. kurg ke x kaseh syg tuh? heylowww,i kurg ksh syg pun..hidup wa aman damai kot. wa tade hutang keliling pinggang pun. wa ade aset sndrik beb. lu ada? lu xde baii. xde. yg lu ada,. hati yg busuk, mulut longkang. bukan aku nk berlagak dgn ape yg aku ade. tp,bile org buat perangai cmneh,aku jd geram. xabis2 nk amek tao hal org. segan la skit. ko lg tua dr aku kan? so,buat perangai cm org tua skit. hish. serabut la! kelakar.. cmne la dye bole ckp aku ni kurg kash syg.. dye ttau ke ak dh terlebey2 kash syg aku dpt. dr BF AKU, HOUSEMATE AKU,KWN2 KT OFIS AKU, YG PLG PENTG BOSS AKU PUN SYG AKU TAO.auwwwwwwwwww.. tp,yg btol2 syg aku cnfim2 la FAMILY aku.. aku tlis sume cite neh..ak nk ko faham! jgn jd bodoh. ltk otak kt lutut sape suh!

ha. ade lg nk aku selitkan lg sedkit, cite2 yg aku dpt neh dr someone jgak yg bercite kat aku. tp,dye bukan mcm reporter ko tuh okay. menyebok memanjang. dye bagus. sebb dye teman yg sentiasa mengikuti perkembangan aku tnpa rs iri hati. not like ur reporter.dye bukan mengikut perkembangan kao. tp,dye mcm dpt bau yg entry kao mcm reply ayt dr blog aku. okay? got it?


veryvery bulshit la nk tlis psl entry nehhh! xminat la beb nk maki hamun org.
nnty bodo cm kao. ptot nye ak xpayah layan SAMPAH.
buang masaa. tp neh entry last dr aku utk ko. ak nk ko baca baek2.
biar berakal skit pale otak ko tuh. agk2 xpuas aty sgt,call je aku. or msj je aku.
aku sedia MENDENGAR!
:)

2 comments:

afrohead said...

kenapa tak sebut abg nas pun sayang lisa?

ahh tak adil

:p

misslysaemilia said...

haaha. tade mknanye.
serabut lysa dgn org cmneh. haha

nak jadi comel? sila click. ;p