JellyPages.com

Wednesday, August 18, 2010

im sory to say datt..


kwnn.ade ape dgn kwn n sahabat?mayb korg sume faham kn mksud dyee?acely,ade bnde kt sni saya nk berkongsi crite ttg kwn. ;)
tyme kt poly,saya de rpat dgn kwn2 saya beberapa org la.but,semakin lama semakin saya menjauhi diorg krna ada sebab2 tertntu berkaitan dgn PROB FAMILY.
diorg tao saya mmg ade prob n diorg tao sgt2.mayb diorg kureng mengerti la ape mslh dalaman prob ni.
i noe,diorg tuduh saya mcm2. kdg2 baca kat status fb byk sgt ayt2 perli n ayat2 yg kurg sedp didgr. terasa?yup,saya akui,mmg saya terasa wpn ayat tuh mngkin la anda xtujukan pda saya,tp,setahu saya,anda tao kan saya berada dlm frens anda.. anda taokan menjalan kn tnggujwp anda sebgai seorg SAHABAT?not KAWAN.. ye ke sahabat mcm neh?i thnk no..so,saya gelarkan sume tuh kwn saya je lah okay..
if u rsa saya btol2 berslh,plzzzzz laa.fce to fce.not perli kt fb.
acely,mmg sem last saya n seberpa kwn saya tuh dh kurg rpat.. melepak pn dh jrng bersama diorg.apetah lg nk hngoutt. plg yg terasa sekali, kt status fb diorg tag nama2 kwn2 sya yg len2. seolah2 sume suda melupa kan saya..sebab diorg x tag nama saya. ;) tp,saya xkesahhh.sebab skang saya dpt menilai mn satu kwn n mn satu sahabt.. ;)
n satu lg, prob family saya,silalah xpayah menyebok lebeh2. saya xpenh menyebok hal anda, so,anda n anda sume xpyah menyebok hal saya wpn kte sume pnh mnjdi kwn. not SAHABAT.
rmai dlu kwn2 ak yg len ckp,lysa..beware la dgn diorg tuhh. pndg harta kot nk kwn ng kte.cuba kte xde pape,cnfim la diorg xkan kwn ng kte.diorg sume nk tumpang kesenangan kte je..
saya pekak kan telinga tuh sebb saya bukan lah seorg memlih kwn.sume org saya bedal jeee nk wt geng.hehe.
but,kali neh btol2 saya agk berkecil aty.. perli saya sana sini. yup.mmg saya mendiamkan diri sebab saya malas nk mengeruhkan keadaann kami.. betterr,i delte u all kan.moga2 aty saya xsaket dan kenangan kte sume saya bole lupeee.. sebab bile saya ingt,aty saya saket sgttt.saket gleee..
sebab kenapa kwn saya bole jd mcm neh dgn saya
ohhh damn!
but,its okay.saya xde hal.sebab ble u all tiada dlm idup saya,saya rs senang sgt. n lg rmai kwn yg dtg kt saya! im soryyy to say datt..
emm,saya dh byk sgt menghadapi perngai kwn2 yg mcm nehh.ade yg smpy memalukan saya kt blog, tikam belakang , hasut kwn sana sni, memburukkan saya n sebagainya..
wpun diorg dh minx maaf,sumpah saya xpnah rs nk memaafkan.pdahl kte wajib memaaafkan seseorg tu ryte?mayb saya mengambil masa yg agk lma ckit la. dah sehabis baek saya melayan kerenah kwn2 saya.. tpi,e2 blasan diorg..saya xmintak pun diblass.tp,kenang la ckit jasa org tuhh.
arghh.mlas nk cite psl diorg neh.wt penat tngan nk type jeee!moga kalian sume berbhgia yahhh~

2 comments:

Farah Wahidah said...

good post dear..
trully agree wif u..
kdg2 susah nk percaya dgn org..
pengalaman bnyk mengajar..
sapa yg leh dipercayai..sapa yg xleh..
kdg2 depan baik..blkg mengata..
so utk lebih berhati2.
ap2 msalah..
just cter je dkt bf u..

hehehe =)

lysa said...

btol kan2?kdg2 setgh org bg pndpt,xabs2 ng bf dyeee je nk luah probb..
kwn2 ape gune?
tp,ble kte gunekan diorg,e2la blasan diorg.
ble de krisis ckit.diorg akn wt kan bnde tuh jd satu point utk jtuhkan kte dgn mmbongkr kan segala rhsia kteee...
kan?

nak jadi comel? sila click. ;p